Les Harley Davidson llueixen i rugeixen

Les harley van ocupar Barcelona
Les harley van ocupar Barcelona
ALBERT GEA / REUTERS
Les harley van ocupar Barcelona

Són molt més que una motocicleta. Són un estil de vida. Les Harley Davidson han esdevingut sinònim de llibertat. També de passió per la carretera i per la vida. I ahir van rugir i van compartir la seva manera d'entendre el món a Barcelona.

Prop de 15.000 motards vinguts de tot el món van desfilar amb les seves Harley Davidson pels carrers de la capital catalana. En el seu recorregut, van convocar prop de 300.000 persones que vitorejaven el seu pas al temps que admiraven les llustroses motocicletes.

La passejada era una de les activitats més destacades dels Barcelona Harley Days, jornades que s'han celebrat des de dijous de la setmana passada a la capital catalana i amb les quals s'ha conmemorat el 105è aniversari del naixement del mític vehicle.

La rugent processó anava encapçalada per una secció de motocicletes conduïdes per executius de la firma. Darrere d'ells, els conductors anònims, que onejaven les banderes de la marca i dels seus països amb el mateix orgull que conduïen les seves flamants Harleys.

La major caravana

I amb aquest ambient festiu, els motors es van escalfar i les motos van recórrer durant unes dues hores prop de 12 quilòmetres. Van partir de l'estadi de Montjuïc, i es van deixar veure -i també sentir- per la Gran Via, el carrer Marina i el passeig Marítim.

L'organització va definir la caravana com la «major desfilada de motos que s'ha realitzat en Espanya». S'havien superat les expectatives.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento