Odissea per entrar en cotxe a Barcelona amb 20 km de retencions

  • L'autopista AP-7 va registrar retencions a l'altura de Barberà del Vallès.
  • Com a conseqüència de les obres d'asfaltatge que s'estan realitzant a la B-23.

Cues a l'AP-7, l'A-2, la C-31 i la C-58. Amb la calor arriben les temudes obres d'estiu pels ciutadans que no estan de vacances. I, també, les cues. Ahir al matí, entrar a Barcelona es va convertir per a molts conductors en una au- tèntica odissea. L'autopista AP-7 va registrar gairebé 20 quilòmetres de retencions de vehicles a l'altura de Barberà del Vallès, al Vallès Occidental, en direcció a la capital catalana com a conseqüència de les obres d'asfaltatge que s'estan realitzant a la B-23.

El Servei Català de Trànsit va informar que les cues van començar a cap a les 7.00 hores i van prolongar-se fins prop de les 10 hores, quan la situació va començar a normalitzar-se, tot i que encara van persistir cues fins al migdia de 7 km.

Una avaria en una de les màquines que s'encarrega de renovar l'asfalt de la B-23, a l'altura de Molins de Rei (Baix Llobregat), va perllongar més del compte aquests treballs, cosa que va provocar les cues quilomètriques que van afectar en especial l'AP-7. Però també hi va haver altres carreteres afectades per cues. Va ser el cas de l'autopista A-2, també a l'entrada a Barcelona, així com la C-31 i la C-58.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento