Orson Welles juga amb la seva genialitat

  • Josep Maria Pou entra en la programació del Grec.
  • Es posa a la pell d'una llegenda de la radio i el cinema.
  • Estrena l'obra Su seguro servidor, Orson Welles.
Josep Maria Pou interpreta Orson Welles.
Josep Maria Pou interpreta Orson Welles.
GREC
Josep Maria Pou interpreta Orson Welles.

Richard France va crear a partir de l'autor, director i actor de culte Orson Welles un retrat del personatge que agafa vida pròpia fins a esdevenir una altra persona.

D'aquesta difícil mutació artística s'encarrega un gran de l'escena catalana, en Josep Maria Pou , encarant la posada en escena del text del qual parlem, Su seguro servidor, Orson Welles.

Als setenta anys d'edat, el nord-americà Orson Welles celebra el seu aniversari i grava falques per a la ràdio per a mantenir viva la seva precària economia.

Ofereix a la seva audiència anuncis de menjar per a gossos i laxants, a uns estudis de Los Aangeles, acompanyat d'un jove tècnic de so. Al mateix temps, somia amb un gran projecte, El Quijote. De fet, Obediently Yours (Su seguro servidor en anglès) era la frase amb què Welles s'acomiadava dels seus seguidors radiofònics.

Del retrat especial d'aquest «gloriós fracassat» del cinema amb majúscules s'encarrega Pou i Esteve Riambau, periodista cultural que s'estrena amb aquesta peça en la direcció teatral a les taules del Teatre Romea i dins de la programació del Festival Grec . Els espectadors coneixeran de ben segur un Welles tapat fins al moment.

*Hospital, 51. Fins al 27 de juliol. Avui a les 21.30 hores. Dissabte a les 22.00 hores i diumenge a les 18.30 hores. Preu de les entrades: de 17 a 27 euros.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento