La nit màgica de Montjuïc

El grupo de rumba los Manolos.
El grupo de rumba los Manolos.
20MINUTOS.ES
El grupo de rumba los Manolos.

La muntanya de Montjuïc es tornarà encara més màgica la nit de dissabte.

Actuacions en viu en escenaris insòlits, portes obertes a les exposicions, excursions nocturnes a peu, un partit de beisbol o la possibilitat de fer atletisme o de muntar a cavall de matinada, són alguns dels atractius de la primera edició del Montjuïc de Nit .

La música tindrà un paper protagonista entre tota l'oferta. Al cartell hi destaca la Rumba al Castell! A partir de les 22.00 h i fins a les 03.00 h, el fossar del recent recuperat Castell de Montjuïc serà l'escenari de l'actuació de Los Impagaos, RumbAmazigha i Papawa.

El plat fort serà el retorn de
Los Manolos que, després de quatre anys de silenci, presentaran el seu nou disc.

Una altra de les grans festes de la nit serà la primera block party de l'Estat, que se celebrarà a la pl. Marquès de Foronda, a partir de les 23.15 h.

Serà una gran trobada hip hop que combina l'actuació d'una trentena d'artistes amb ball i art urbà. I precisament, ben a prop, al pàrquing de Rius i Taulet, grafiters tan coneguts com Pez i Owen tindran tota una planta per pintar-hi els seus dibuixos.

Només aquesta nit

Algunes de les propostes més sorprenents passen per córrer els 1.000 metres llisos, fer salts de longitud, d'alçada o amb pèrtiga, o llençar el disc a l'Estadi Municipal d'Atletisme Joan Serrahima.

L'Escola Municipal d'Hípica La Foixarda ofereix la possibilitat de muntar a cavall, prèvia reserva de les classes, d'una hora de durada.

A més, l'emblemàtic Estadi Olímpic tornarà a reunir en un gran espectacle la Fura dels Baus i Comediants, 16 anys després dels Jocs Olímpics del 92 (amb invitació).

Per arribar a tots aquests punts, a banda del metro, el Bus Parc de Montjuïc i el funicular, que funcionaran tota la nit, un bus llançadora partirà de la pl Espanya i connectarà amb el Funicular i el Castell.

*Muntanya de Montjuïc. Diversos espais. Gratuït. Dissabte de les 20.00 a les 03.00 hores.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento