Maremàgnum d’humor

Fins a 16 companyies de teatre animen a la platja d’Ocata el novè certamen Ple de Riure del Masnou
Els belgues d’Irque treuen avui als carrers del Masnou el circ i els malabars
Els belgues d’Irque treuen avui als carrers del Masnou el circ i els malabars
Foto
Els belgues d’Irque treuen avui als carrers del Masnou el circ i els malabars
Les rialles estan assegurades d’avui a dissabte al festival Ple de Riure del Masnou, la iniciativa teatral a l’aire lliure que la companyia Chapertons promou des de fa nou edicions.
 
Entre la nòmina d’actors participants hi figura el còmic escocès Johnny Melville,el duet Los Modernos, el monologuista Dani Pérez i l’actriu Clara Segura (integrant  de la Companyia Total Memos).
 
L’espectacle previ a l’estrena oficial de demà el porten avui a la plaça Ramon i Cajal els belgues D’irque. Presentaran Tais toi et jongle! (Tu calla i fes malabars).
 
Seran cinquanta minuts de circ, humor i acrobàcies del grup que formen components de les escoles de circ de Brussel·les i Montreal. El còmic escocès Johnny Melville recuperarà al Masnou les seves millors intervencions humorístiques. The best of Johnny es capbussa en el seu repertori i es podrà veure divendres a l’envelat Ple de Riure ubicat al costat del Baixador d’Ocata (00.30 hores).
 
Los Modernos, l’uruguaià Pedro Paiva i l’argentí Alejandro Orlando, muntaran el seu aclamat Breve desconcierto breve demà dijous a l’envelat (23.00h). Nena maca per favor les postres, amb Clara Segura, es veurà divendres, també a l’envelat (22.30 hores).
 
Mostrar comentarios

Códigos Descuento