Un nou DVD permet fer un viatge per les formes geomètriques de Gaudí

  • Fotografies, vídeos i infografies recorren l'arquitectura del geni.
  • I monuments modernistes com el Park Güell o la Casa Batlló.

Recórrer virtualment les formes geomètriques dissenyades per Antoni Gaudí i descobrir les seves tècniques de construcció. El DVD Gaudí. La búsqueda de la forma permet realitzar aquest viatge, a més de manipular virtualment les maquetes del geni modernista.

Editat en català, castellà i anglès, el DVD interactiu es va presentar ahir. I ja es pot trobar a botigues especialitzades -està orientat, sobretot, a arquitectes, estudiants d'arquitectura i batxillerat- al preu de 27 euros. Gaudí. La búsqueda de la forma és una realització de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) en collaboració amb l'editorial Triangle Postals.

El DVD presenta els conceptes geomètrics de Gaudí: voltes convexes i hiperbòliques, intersecció de paraboloides, arcs catenaris, columna de doble gir... En fotografies, vídeos i infografies. A més a més, les animacions es complementen amb música original, composta especialment per a cada clip, i amb locucions que ajuden a entendre i a donar rigor al discurs visual.

Gaudí. La búsqueda de la forma també inclou un apartat dedicat a les principals obres de l'arquitecte modernista. Així, es poden visitar virtualment la casa Vicenç, la Torre de Belllesguard, el Caprici, els pavellons Güell, el Palau Güell, la catedral de Mallorca, el Park Güell, la casa Batlló, La Pedrera i la Sagrada Família.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento