El Sónar 2008 es posa els talons alts

  • Alison Goldfrapp anima la nit inaugural del festival de música electrònica.
  • Durant tot el cap de setmana hi haurà un total de 174 actuacions.

Al Sónar 2008 les dones esdevenen les autèntiques estrelles de l'espectacle. Amb un total de 174 actuacions musicals, entre concerts i sessions de DJ, només cal fer-hi un cop d'ull al cartell d'aquesta quinzena edició per veure que elles són les grans protagonistes.

També ho demostra, de bon començament, la inauguració del certamen avui. Ho farà amb el glamour pop del duet Goldfrapp. Alison Goldfrapp i Will Gregory oferiran la seva equilibrada fòrmula que fusiona el magnetisme de la veu d'ella i l'orquestració electro-clash d'ell.

La seva actuació al Sónar servirà de presentació al nostre país de Seventh Tree, quart àlbum d'estudi dels britànics, amb què el duet retorna a la calma i als baixos tempos que els van inspirar en el seu debut, ja fa 9 anys.

I des de Londres...

La segona actuació de la nit vindrà de la veu de Leila. Aquesta cantant londinenca d'origen iranià torna al món musical, després de 8 anys de silenci, amb nou disc, Blod, Looms and Blooms. A més a més, Ben Watt com a DJ, tot un referent a les pistes de ball europees.

La nova edició del Festival Internacional de Música Avançada i Art Multimèdia es presenta estructurada amb el binomi Sónar de Dia (Raval) i Sónar de Nit (Fira Gran Via). Amb més de 440 actes culturals i musicals, d'aquests últims destaquen els grups locals a les sessions matinals, la recuperació d'històrics de l'electrònica o la recent incorporació de sons africans: Buraka Som Sistema (Angola) iKonono Nº 1 (Congo).

* Nit inaugural. Avui dijous, a partir de les 23 h. SonarPark de Fira Gran Via (M2) (Avda Botànica, 62. Polígon Pedrosa. L'Hospitalet de Llobregat).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento