En exclusiva amb l'Avril Lavigne

  • La irreverent joveneta de 'Complicated' ofereix diumenge a Badalona el seu únic concert a Espanya.
  • Presenta el seu darrer treball 'The Best Damm Thing'.

Avril Lavigne ha triat Badalona com a l'escenari per al seu únic concert a l'Estat espanyol, en la gira de presentació del seu darrer treball, The Best Damm Thing.

La canadenca ha escollit Jonas Brothers com a company de tour europeu. Aquest nou fenomen del pop nord-americà (tres germans de 15, 18 i 20 anys) edita disc a Espanya aquest mateix dilluns.

L'artista canadenca va publicar aquest àlbum, el tercer de la seva discografia, el passat 2007. Amb un doble Disc de Platí a nivel mundial pels més de cinc milions de còpies venudes, els temes que més han sonat a totes les emissores han estat els senzills Girlfriend, When You're Gone o Keep Holding On, aquest últim extret de la banda sonora de la pellícula Eragon.

Punk-pop

Lavigne repassarà a més per a aquesta cita els seus èxits anteriors, amb temes com Complicated o Sk8er Boi.La cantant de punk-pop afirma que amb The Best Damm Thing ha superat moments de dubte en la seva carrera, que va despuntar ara fa set anys.

L'èxit va ser tan gran i tan sobtat que va haver de païr-ho per poder tornar a cantar temes directes i rock energètic des d'una nova perspectiva vital, igualment rebel però d'una altra manera.

El seu primer disc Let Go va vendre més de 16 milions de còpies a tot el món, seguit de prop del seu segon treball, Under My Skin.

*Pavelló Olímpic de Badalona. Av Alfons XIII, s/n. Diumenge a partir de les 21.00 hores. Preu de les entrades: 30 euros.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento