Destapen el pagament de factures que eren del Fòrum i va abonar l’Ajuntament

12,4 milions d’euros. Els números del Fòrum, que s’han d’aprovar avui al Ple de l’Ajuntament de Barcelona, segueixen aixecant polseguera.
El grup municipal de CiU va denunciar ahir que l’Ajuntament va pagar, com a mínim, despeses del Fòrum per valor de 12,4 milions d’euros. Entre algunes de les factures que van pagar tots els barcelonins, segons CiU, hi ha l’exposició Barcelona in Progres, campanyes publicitàries o la instal·lació de projectors, amplificadors i telescopis. 
 
A totes aquestes informacions, cal afegir-hi el recent informe de l’interventor de l’Ajuntament, que deia que el consorci organitzador del Fòrum no es podia dissoldre encara perquè hi havia algunes irregularitats.
 
Irregularitats «legals»
 
L’informe advertia que el Fòrum va invertir 25,4 milions d’euros en l’esdeveniment, quan n’havia rebut 65,2 de l’Ajuntament i 240.000  euros de l’Estat. Finalment, critica que gran part de la contractació es va fer a dit. Fonts municipals van treure importància a l’informe assegurant que denuncia «irregularitats» que són «legals».
 
En el Ple també es debatrà sobre l’hotel-vaixell que l’Ajuntament volia posar al Fòrum, sobre l’hotel Miramar i la Carta Municipal. 
Mostrar comentarios

Códigos Descuento