Comunitat Valenciana

L'Ajuntament de València augmenta un 64,5% la dotació a les beques menjador amb més de 840.000 euros

  • L'Ajuntament de València ha incrementat un 64,5% la dotació de les beques menjador per a este curs educatiu 2016-2017, en passar d'una dotació de 511.695 euros a 841.500 euros. El llistat definitiu dels beneficiaris es publicarà el dilluns 3 d'octubre i els sol·licitants tenen fins a dissabte que ve 24 de setembre per a solucionar els possibles errors.

Així ho ha destacat la regidora de Benestar Social, Consol Castillo, que ha presentat este dijous el llistat provisional de les ajudes de menjador a xiquets de zero a tres anys en els col·legis concertats i de zero a sis anys en els col·legis públics, segons ha informat el consistori en un comunicat.

El dilluns 3 d'octubre, data en la qual es donarà començament de la cobertura dels menjadors escolars, l'Ajuntament publicarà el llistat definitiu dels beneficiaris de les ajudes, de manera que les famílies sabran si comptaran amb la beca "ja este mateix dia", ha destacat l'edil.

A més de la quantia de les subvencions -amb 329.805 euros més de dotació total-, Castillo ha detallat que per a este curs s'han presentat més sol·licituds que el curs passat fins a un total de 1.942, amb 24 més.

"Això és possible gràcies a la bona tasca d'informació que el personal de les escoles infantils va iniciar el juny i que ha continuat en els mesos de juliol i agost, en els qual les escoles també estan obertes", ha ressaltat.

D'altra banda, la responsable de Benestar Social també ha assegurat que "de la mateixa manera que s'han facilitat els criteris de l'accés a la beca menjador, també haurà un increment important en el nombre de beques atorgades".

Amb tot, ha celebrat la important aposta del Govern local pels temes socials i "perquè tots els xiquets tinguen les seues necessitats correctament ateses i en nostres 'escoletes' i col·legis".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento