Tamborinada diversa

  • Música, teatre, tallers, màgia, contes, jocs a La Ciutadella durant el proper diumenge.
  • El lema de la festa és De tots els colors, una festa per la multiculturalidad i la integració.

La Tamborinada progressa amb la societat que l‘acull i la gaudeix. Per a la seva 31a edició, ha volgut recompensar els seus milers de fidels amb una proposta molt adient als temps que corren.

De tots els colors és el lema d‘aquesta nova trobada al Parc de la Ciutadella, on l‘objectiu és reunir tota una cruïlla de cultures sota una màxima preuada per a tots:la diversió.

El Parc de la Ciutadella acullirà una seixantena d'espectacles
L‘agenda d‘aquest diumenge estarà apretada, amb
una seixantena d‘activitats i una afluència que pot assolir la xifra de les 90.000 persones que hi assistiran.

Concert d'Scherzo

Els mexicans Scherzo seran els encarregats d‘obrir l‘espectacle amb el seu concert inaugural. No seran els únics músics de la jornada.

El comiat de la festa tindrà gust mediterrani amb amb Lluís Pinyot i la Tremenda Banda, Tortell Poltrona, Cesc Serrat, els marroquins Ganaoua d‘Almedina, la cantant i ballarina senegalesa Touty Mane i dos músics de l‘Orquestra Àrab de Barcelona.

La plaça de la Cascada serà l‘escenari de l‘espectacle del Mag Lari, que intentarà sorprendre grans i petits amb la seva Màgia per a tothom. A continuació, el duet Cirkonita desafiarà les lleis de la física amb el seu espectacle infantil d'arts circenses, Efecte Doppler.

La diversitat serà especialment present als tallers de cuina intercultural, la creació de mandales budistes, la confecció de les Marionetes de la diversitat o el Com et dic?, per a aprendre a escriure el teu nom en diferents idiomes.

Gegants, trabucaires, bestiaris, castellers, bastoners, cercaviles, titelles, jocs i joguines faran difícil la tasca de trobar l‘epicentre de la Ciutadella aquest diumenge, on la festa, i les ganes de riure i conviure s‘estendran per tot l‘ample del Parc.

El dia dels voluntaris

La fundació La Roda porta 31 anys treballant per a oferir aquesta gran trobada lúdica, però la Tamborinada és també pos-sible gràcies a la tasca desinteressada que duen a terme centenars de voluntaris, entre ciutadans, ca-sals, esplais, associacions de veÏns, grups artístics i entitats.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento