Faran una biblioteca a la plaça de la Gardunya i soterraran el pàrquing

Participació veïnal. La plaça de la Gardunya, darrere del Mercat de la Boqueria, es transformarà a partir del 2007, tenint en compte les peticions dels veïns de la zona.
Durant els mesos de maig i abril, el districte de Ciutat Vella va obrir un procés participatiu perquè veïns, entitats i experts   diguessin com volen que sigui la nova plaça.

Entre les principals conclusions, que es van presentar ahir al Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya, destaca el soterrament de l’aparcament i de la càrrega i descàrrega de mercaderies, que ara es fa a l’aire lliure. Paral·lelament, es demana que s’aprofiti per a modernitzar tots els serveis de les companyies que operen al Mercat de la Boqueria.

Una altra de les peticions dels veïns és que es remodelin els edifics que hi ha a l’entorn (l’antic Hospital de Santa Creu i Sant Pau) i que alberguin una nova biblioteca de barri.

El pas dels vianants

La mobilitat dels vianants també és un punt que s’intentarà millorar amb la nova plaça. Per tal de facilitar el pas dels vianants, es buscarà una connexió nord-sud i est-oest, que actualment no existeix. El projecte es començarà a redactar el desembre del 2005.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento