Un total de 647 centres participaran en l'edició més nombrosa del programa 'Pilota a l'Escola'

  • Un total de 647 centres educatius de Primària i Secundària valencians participen en una nova edició del programa 'Pilota a l'Escola', que es converteix en la més nombrosa.
COMENCEN LES JORNADES DE FORMACIÓ DEL PROFESSORAT EN L'EDICIÓ AMB MÉS PARTICIPACIÓ DE 'PILOTA A L'escola'
COMENCEN LES JORNADES DE FORMACIÓ DEL PROFESSORAT EN L'EDICIÓ AMB MÉS PARTICIPACIÓ DE 'PILOTA A L'escola'
GVA

Així ho ha destacat la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, que impulsa la iniciativa juntament amb la Federació de Pilota Valenciana amb l'objectiu de promoure la 'pilota' valenciana i la pràctica esportiva entre l'alumnat.

Aquesta edició ha superat tots els registres de participació pel que fa als anys anteriors, amb un total de 647 centres inscrits: 590 de Primària i 57 de Secundària.

'Pilota a l'Escola' ha arrancat en els municipis de Benicarló (Castelló) i Agost (Alacant) amb les sessions formatives per als docents dels centres participants.

Les sessions de formació s'allargaran fins al dimarts 5 de novembre i es realitzaran també a Castelló, Benidorm, Elx, Pedreguer, València, Oliva, Alzira i Massalfassar per a facilitar la participació del professorat de les diferents comarques valencianes, enumera la Conselleria en un comunicat.

Les sessions són impartides per tècnics de la federació i estan dividides en dos parts: una teòrica i una pràctica. En la formació teòrica, els docents són informats sobre el funcionament del programa mitjançant una exposició detallada amb les activitats i ferramentes didàctiques que ofereix 'Pilota a l'Escola'.

Posteriorment, la formació es trasllada al trinquet o al carrer per a realitzar la part pràctica, en la qual el professorat practica alguns dels exercicis que realitzarà el seu alumnat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento