La germana de la viuda de l'expresident de CAM titla l'acusat d'"impulsiu", "gran manipulador" i amb "mal colp de geni"

  • María Antonia Martínez, germana de María del Carmen Martínez, assassinada de dos tirs en el cap l'any 2016 a Alacant, ha descrit a l'acusat pel crim, Miguel López, gendre de la víctima, com un home "impulsiu", "gran manipulador" i amb un "mal colp de geni". Així mateix, ha dit que les seues tres nebodes no acceptaven el testament del pare, l'expresident de la CAM, Vicente Sala, que va morir l'any 2011.
Maria Antonia Martínez, germana de la víctima, declara davant el jurat aquest dijous.
Maria Antonia Martínez, germana de la víctima, declara davant el jurat aquest dijous.
EUROPA PRESS

La germana de la víctima ha explicat que en el testament Vicente Sala va deixar en mans primer de la seua dona, i a la seua defunció, del seu primogènit, l'"acció d'or" que els atorgava el control de l'empresa matriu del grup empresarial familiar. A les tres filles, la legítima.

María Antonia ha declarat aquest dijous en la quarta sessió del juí pel crim de Maria del Carmen, ocorregut el 9 de desembre del 2016 en rebre dos trets en les instal·lacions de Novocar, que regentava Miguel López, casat amb la filla xicoteta dels Sala.

Preguntada pel jurat popular si li constava que Miguel López haguera contractat un sicari, ha contestat que no sabia el que cada persona tenia en la seua ment. Quant a la pregunta de si li constava que l'acusat volia assassinar la seua germana, la testimoni ha afirmat no saber "les intencions de cadascun", al que, a continuació, ha afegit que la relació era "mala" i que hi havia comentaris que "fins que la mamà no es muira no podem tirar a Vicente -fill-, de l'empresa".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento