À Punt estrena una nova temporada de l'Alqueria Blanca en prime time

  • Aquesta tanda consta de huit capítols, dels quals cinc encara no s'han emés per televisió.
L'Alqueria Blanca
L'Alqueria Blanca
CVMC

À Punt té previst emetre a partir de la setmana pròxima una nova temporada de la serie l'Alqueria Blanca, que consta d'un total de huit capítols, dels quals cinc són inèdits i es podran veure en la televisió pública cada dimecres, a partir de les 22.40 hores.

Els teleespectadors podran així continuar gaudint de "les històries d'amor, enveja i escàndol davant els avanços de la societat de les famílies Pedreguer, Falcó i Doménech, com també de la resta de veïns i veïnes del poble", ha informat la CVMC.

La sèrie compta amb un elenc destacat d'actors i actrius, entre els quals estan Ferran Gadea, Carme Juan, Lola Moltó, Fran Nortes, Iris Lezcano, Joan Gadea, Raquel Escribano, Berna Llobell, Paula Muñoz o Pep Ricart.

À Punt Mèdia va iniciar l'emissió de l'Alqueria Blanca el passat mes de febrer i des d'aleshores, la popular sèrie no ha faltat a la cita cada dia a les 16.00 hores en la televisió pública valenciana. La sèrie va ser la primera que À Punt va recuperar de l'arxiu d'RTVV per a incloure-la en la seua programació.

L'Alqueria Blanca s'acomiada aquest dijous de l'horari de sobretaula i es trasllada al prime time de dimecres, en què s'emetrà a partir de la setmana pròxima.

Totes les emissions de la televisió i de la ràdio d'À Punt es poden seguir en directe i a la carta al web, les aplicacions mòbils i del smart TV.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento