Comunitat Valenciana

Compromís adverteix Puig de l'"incompliment" del PSPV en l'Ajuntament de València: "Eixe no és el camí"

  • VALÈNCIA, 17 (EUROPA PRESS)
El síndic de Compromís en Els Corts Valencianes, Fran Ferri
El síndic de Compromís en Els Corts Valencianes, Fran Ferri
I. CABALLER/CORTS VALENCIANES
El síndic de Compromís en Els Corts Valencianes, Fran Ferri

El portaveu de Compromís a Les Corts, Fran Ferri, ha advertit aquest dijous al president de la Generalitat i líder del PSPV, Ximo Puig, de l'"incompliment" del grup socialista en l'Ajuntament de València -que governen la coalició i PSPV- dels "acords previs" entorn de la comissió sobre el frau de quatre milions d'euros en l'Empresa Municipal de Transports (EMT).

"Eixe no és el camí", ha recalcat en la sessió de control a Puig, després que el PSPV votara aquest dimecres juntamentamb el PP, Ciutadans (Cs) i Vox en la comissió sobre el frau en l'EMT, perquè el seu president i regidor de Mobilitat, Giuseppe Grezzi (Compromís), no estiga present quan compareguen persones amb relació contractual amb l'empresa pública.

Ferri ha posat l'accent que "no és una bona notícia" quan els socialistes "s'alineen amb PP, Cs i Vox per a incomplir acords previs" i ha defès, per contra, la meta de "continuar aprofitant l'autogovern per a seguir millorant la vida dels valencians". Precisament, la seua pregunta anava dirigida a com valora el Consell el funcionament de l'autogovern.

En la seua rèplica, Puig ha destacat la "màxima unitat i cohesió" del Botànic II (PSPV, Compromís i Unides Podem) entorn de la defensa d'un major autogovern a la Comunitat Valenciana, mentre "cada institució té el seu karma i la seua manera d'entendre-ho".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento