Comunitat Valenciana

Consuelo Llobell i Carla García, falleres majors de València 2020

  • L'alcalde va realitzar aquest dimecres les corresponents telefonades per a anunciar el seu nomenament.
  • La seua proclamació es portarà a terme aquest dijous a la vesprada a l'Ajuntament.
Consuelo Llobell i Carla García, falleres majors de València 2020
Consuelo Llobell i Carla García, falleres majors de València 2020
JCF
Consuelo Llobell i Carla García, falleres majors de València 2020

La jove Consuelo Llobell Frasquet, de la comissió Albacete-Marvà, i la xiqueta Carla García Pérez, de Ramiro de Maeztu-Lleons, són les noves Fallera Major i Fallera Major Infantil de València de l'any 2020, segons va anunciar l'alcalde, Joan Ribó.

Davant l'assemblea de presidents i el ple de la Junta Central Fallera (JCF), al costat de representants de la festa i membres del jurat, el primer edil va obrir aquest dimecres els sobres que contenen la identitat de les seleccionades i va realitzar les corresponents telefonades per a anunciar el seu nomenament.

Ribó va entrar a l'hemicicle cap a les 19.15 portant els sobres que, minuts més tard, desvetlarien el nom de les noves Falleres Majors de València 2020.

El primer edil es va posar en contacte amb la nova Fallera Major, Consuelo Llobell, qui va rebre emocionada la telefonada i es va mostrat molt feliç per la seua comissió, "molt treballadora i molt de carrer", va subratllar.

La jove, fallera des dels 3 anys, té ara 23 i està preparant el MIR per a intentar obtindre, va desitjar, lloc a València en l'especialitat de Dermatologia. "Moltes gràcies al jurat; estic desitjant veure les meues companyes i fer-les una abraçada", va dir.

Prèviament, l'alcalde va telefonar la nova Fallera Major Infantil, Carla García Pérez, de 10 anys, estudiant al Col·legi Tomás de Montañana i que treballa per a la seua falla "des que va nàixer", va asseverar.

La xiqueta es va mostrar "molt contenta" davant la notícia i l'alcalde va parlar amb ella dels esports que practica, pilota valenciana i gimnàstica esportiva al Poliesportiu del Cabanyal. "A veure si puc fer jo una mica d'això, que ja estic major", va bromejar Ribó.

Proclamació

La proclamació de les noves reines de les festes se celebrarà aquest dijous a la vesprada a l'Ajuntament de València.

Amb eixe acte, Consuelo i Carla començaran a exercir com a màximes representants de les Falles de 2020 i prendran el relleu a les falleres del 2019, Marina Civera i Sara Larrazábal.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento