Comunitat Valenciana

Vicente Sala fill acusa Miguel López d'assessorar les seues germanes per a controlar l'hòlding familiar

  • Vicente Sala, fill de María del Carmen Sánchez i del difunt expresident de la CAM del mateix nom, ha acusat el seu cunyat, Miguel López, que està sent jutjat com a autor de l'assassinat de sa mare, d'assessorar les maniobres de les seues tres germanes per a expulsar-li dels consells d'administració de l'hòlding empresarial familiar.
Vicente Sala fill declara davant el juí per l'assassinat de la seua mare.
Vicente Sala fill declara davant el juí per l'assassinat de la seua mare.
EUROPA PRESS
Vicente Sala fill declara davant el juí per l'assassinat de la seua mare.

El fill de la víctima ha declarat aquest dimecres en la tercera sessió del juí pel crim de María del Carmen Martínez, ocorregut el 9 de desembre del 2016 en rebre dos tirs en les instal·lacions de Novocar, safareig de cotxes que regentava Miguel López, que està casat amb la germana xicoteta dels Sala.

Vicente Sala, que està personat com a acusació particular, ha detallat a preguntes del Ministeri Fiscal i de l'acusació particular que les seues germanes consultaven a López tot el que passava en els consells d'administració a través de l'aplicació WhatsApp.

Sala ha detallat l'organigrama i la situació de l'hòlding -format per les empreses Samar Internacional, la Companyia Espanyola de Resines i Novocar-, després de la mort de son pare i ha situat com a detonant de la ruptura familiar la resolució de la Junta d'Administració del 19 de novembre, en la qual sa mare va decidir exercir l'"acció d'or" i restituir-li com a administrador únic de Samar, empresa capçalera, càrrec que li havien retirat les germanes per falta de confiança.

GEST DE "DEGOLLAR" L'ÀVIA

Així mateix, Sala ha relatat al fiscal que en eixe consell un dels néts li va fer a sa mare el gest de "degollar-la" i "algun dels nebots" van espentar a la seua tia. A preguntes de la defensa de López, ha admès que en el testament de sa mare ell figurava com a hereu universal.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento