Comunitat Valenciana

Alcoi, ciutat natal de Camilo Sesto, acomiadarà el 24 d'octubre l'artista amb un acte "emotiu, sentit i senzill"

  • Alcoi (Alacant), ciutat natal de Camilo Sesto, donarà el seu últim adéu a l'artista en el Saló de Plens de l'Ajuntament el pròxim dia 24 amb un acte "emotiu, sentit i senzill", del que no han transcendit detalls.

Així ho han acordat el consistori i Camilo Blanes Ornelas, fill del cantant i compositor alcoià, segons ha informat l'Ajuntament aquest divendres. Camilo Sesto és Medalla d'Or i Fill Predilecte d'Alcoi, que són els màxims reconeixements institucionals que atorga la ciutat a les seues figures més rellevants. La localitat també li va dedicar un dels principals carrers: l'Albereda Camilo Sesto.

L'acte es manté tal com estava previst i tractarà de ser un adéu a Camilo Sesto "emotiu i sentit però senzill, seguint amb el mateix estil de tots els actes realitzats en vida al cantant, que sempre van comptar amb la seua aprovació".

Per tant, el lloc serà el saló de plens de l'Ajuntament i el dia, el dijous 24 d'octubre, després de quadrar les diferents activitats previstes i acordar-ho amb l'advocat del seu únic hereu universal, qui posseeix les cendres del cantant.

El que si que farà el consistori serà ampliar l'horari perquè els fans de Camilo Sesto tinguen més temps per a desplaçar-se i mostrar-li els seus últims respectes. Per açò, la sala podrà rebre visites a partir de les 11.00 hores i amb la intenció que l'acte acabe a les 20.00 hores.

"VOLIA ESTAR AMB LA SEUA GENT"

La ciutat "volia simplement acomiadar-se d'un dels seus fills, l'artista que més lluny ha portat el nom d'Alcoi pel món, de manera senzilla i evitant en tot cas, qualsevol situació que poguera anar en contra de la memòria de l'artista". "Una figura de la música reconeguda a tot el món, que volia estar amb la seua gent i deixar ací, a Alcoi, el gran llegat cultural i musical que ha suposat la seua carrera", han indicat.

A títol pòstum, el cantant ha rebut en les última setmanes, la medalla d'Or del Mèrit a les Belles arts i ha sigut nomenat Ambaixador de la Comunitat Valenciana per la Generalitat Valenciana.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento