Comunitat Valenciana

Detingut un jove buscat per 10 jutjats que va colpejar i va mossegar policies en un bar de Vila-real

  • La Policia Nacional ha detingut a Vila-real (Castelló) un home de 24 anys que era buscat per una desena de jutjats i altres tres havien ordenat ja la seua detenció i ingrés immediat a la presó, a més de tindre prop d'una vintena d'antecedents. El jove suposadament va colpejar i va mossegar els agents durant el seu arrest.
Cotxe patrulla de Policia Nacional
Cotxe patrulla de Policia Nacional
POLICÍA NACIONAL - Archivo
Cotxe patrulla de Policia Nacional

La investigació va arrancar en tindre coneixement que el pròfug podria trobar-se a Vila-real, per la qual cosa la Policia va engegar un dispositiu de cerca. El sospitós va ser detectat entrant en un bar, en companyia de diverses persones de la seua família i amics, informa en un comunicat la Prefectura Superior.

En el bar, els agents li van indicar els motius de la seua detenció i que havia d'acompanyar-los, davant el que el presumpte autor es va posar dempeus, dient-los que ja aniria ell més tard a la comissaria. En veure que no accedien a la seua proposta, el seu avi i el seu pare es van interposar entre ell i els policies.

El jove suposadament va mostrar una "gran resistència" a la seua detenció i va emprendre a colps, patades, mossegades i amenaces de mort contra els policies. Pel que sembla, va arribar a intentar arrabassar l'arma a un dels agents, tot mentre els familiars col·laboraven amb el seu intent de fugida, intentant subjectar als agents perquè ho soltaren.

Finalment, va ser detingut per tots els delictes que se li imputaven amb anterioritat, a més d'un altre presumpte d'atemptat a agent de l'autoritat. L'arrestat ha ingressat directament a la presó després de passar a disposició judicial.

La Policia també ha detingut el seu avi, de 69 anys, i el seu pare, de 49, com a presumptes autors d'un delicte de resistència i desobediència. La investigació segueix oberta per a identificar, localitzar i detindre la resta de persones presents i implicades en els fets.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento