Comunitat Valenciana

Hospital Clínic de València trasllada els llits de la UCI per a fer obres després de detectar aluminosi en set biguetes

  • L'Hospital Clínic de València tancarà els sis llits que componen la Unitat de Vigilància intensiva (UCI) -traslladant-les a la de Reanimació i Cures Crítiques- per a realitzar obres de reforç de set biguetes i modificacions en les instal·lacions d'aigua després d'haver detectat aluminosi.
Hospital Clínic de València (arxiu)
Hospital Clínic de València (arxiu)
GVA - Archivo
Hospital Clínic de València (arxiu)

Aquesta actuació, informa el centre sanitari, forma part del pla de revisió i manteniment que consisteix en la detecció precoç i actuació davant possible ciment aluminós. Cal recordar que al juliol de 2017 es van localitzar una sèrie de zones afectades en l'hospital, que es van reparar, i des d'aleshores se segueixen duent a terme inspeccions i reparacions que han permès detectar un nou punt en eixa àrea.

En concret, després de realitzar una primera inspecció, se'n va a iniciar una fase de reforç de set biguetes i modificacions en les instal·lacions d'aigua. Per a dur a terme l'actuació i reparació, s'han tancat els sis llits que componen la UCI, traslladant-les a la Unitat de reanimació i cures crítiques.

Les mateixes fonts recalquen que "s'està treballant de manera que tinga la menor repercussió i que puguen estar en funcionament en el menor temps possible".

CARDIOLOGIA

Així mateix, per a dur a terme aquesta actuació, apunten, "ha sigut necessari bloquejar també quatre habitacions del Servici de Cardiologia que se situen en el pis immediatament superior". Es preveu que tres d'elles quedaran obertes en una setmana i la restant en 15 dies, aproximadament.

Actualment, els tècnics de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, juntament amb els professionals de l'Hospital Clínic, estan coordinats per a dur a terme una fase de revisió en profunditat de les instal·lacions.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento