Comunitat Valenciana

Detingut un home per amenaçar amb una daga un altre perquè li retornara una borsa amb droga trobada en una discoteca

  • Agents de la Policia Nacional han detingut a Alacant un home que va amenaçar de mort amb una daga un altre que s'havia trobat en una discoteca una borsa plena de drogues.
Agent de la Policia Nacional tramita una denúncia, d'arxiu.
Agent de la Policia Nacional tramita una denúncia, d'arxiu.
ALMERÍA
Agent de la Policia Nacional tramita una denúncia, d'arxiu.

El detingut, de 42 anys, està acusat d'un delicte de tràfic de drogues i per amenaçar de mort amb la daga l'altra persona, ha informat la Comissaria provincial.

Dels fets es va tindre coneixement arran d'una telefonada a la sala del 091 en la qual una persona alertava que li havien amenaçat de mort amb una daga enfront d'una discoteca en un polígon d'Alacant.

La víctima va manifestar als agents que s'havia trobat una borsa tirada al terra i que a l'interior hi havia droga. Just en eixe moment, va aparéixer un home amb una daga d'uns 35 centímetres i li va amenaçar de mort perquè li entregara la borsa.

Mentre explicava allò succeït va veure el presumpte autor dels fets. Els agents van ser a identificar-li, però en veure que es dirigien cap a ell, es va ficar a la discoteca per a tractar d'escapolir-se. No obstant açò, va ser localitzat quan es desfeia de part de la substància.

Els policies li van trobar diversos embolcalls que presumptament contenien "speed", llests per a la seua venda i distribució. També van trobar dins del seu vehicle una bàscula de precisió, la daga amb la qual havia amenaçat la víctima i una altra navalla amagada. Per això, els agents van procedir a la detenció.

El detingut -espanyol de 42 anys d'edat-, va ser posat a la disposició del Jutjat en Funcions de Guàrdia d'Alacant pels delictes de tràfic de drogues i amenaces greus.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento