Comunitat Valenciana

Oltra nega una picabaralla amb Mata en Twitter: "Va ser un intercanvi afectuós" d'idees

  • La vicepresidenta del Consell i coportaveu de Compromís, Mónica Oltra, ha afirmat aquest divendres que la seua conversa en Twitter amb el sotssecretari general del PSPV, Manolo Mata, sobre la campanya contra la dreta "no va ser una picabaralla", sinó "un intercanvi afectuós".
Mónica Oltra
Mónica Oltra
INMA CABALLER/CORTS VALENCIANES
Mónica Oltra

"Últimament no ens podem veure molt i ens fem amoretes pel Twitter, ja està", ha bromejat Oltra, que ha recordat que té una relació de "afecte i amistat" amb Mata. A vegades, ha admès, igual se'ls oblida que els està mirant "molta gent". "Però bé, tot dins d'un ordre", ha agregat.

Mata va escriure en el seu compte de Twitter que "seria interessant que en aquesta campanya electoral Compromís i Podem s'animaren a fer campanya contra la dreta, no només contra el PSOE". "No siga cosa que ens deixen a soles barallant contra eixa dreta. En realitat sempre ha sigut així...", va agregar.

Oltra li va respondre: "Lluitant sempre a soles contra aquesta dreta? De veres? Pense que 'sempre' i 'mai' són paraules massa grans per a l'ésser humà. Pense moltes altres coses del teua tuit que calle per moltes raons, entre d'altres l'afecte que et tinc. També pense que el curta i pega no et pega".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento