Comunitat Valenciana

La Plaça del Llibre i l'EMT llancen un concurs de microrelats en Twitter

  • La Fundació FULL -una de les organitzadores de la Plaça del Llibre- i l'Empresa Municipal de Transports (EMT) de València han llançat un concurs de microrelats en Twitter amb motiu de la nova edició de la Plaça del Llibre de València. Amb el hashtag #EMTalaPlaça19, els participants hauran de continuar en un tuit un fragment del llibre 'L'oblit', de Jaume Pérez-Montaner.
Nou concurs de microrrelatos de la Plaça del Llibre
Nou concurs de microrrelatos de la Plaça del Llibre
LA PLAÇA DEL LLIBRE - Archivo
Nou concurs de microrrelatos de la Plaça del Llibre

El fragment en concret és "La ciutat s'estenia al sol amb vestit de diumenge. Una bafarada d'aire calent i apegalós et saludà en creuar la porta entreoberta del carrer...", ha informat l'Associació d'Editors del País Valencià (AEPV) en un comunicat.

El text complet de Pérez-Montaner format part de l'antologia 'Defensa d'una forma. Poesia completa 1976-2018', publicat per l'IAM en 2019 i que serà presentat com a part de la programació de la Plaça. El concurs estarà vigent fins al 30 d'octubre.

El primer premi serà un xec regal per valor de 100 euros per a la compra de llibres en la Plaça i un abonament d'EMT València de 30 viatges.

També s'atorgaran dos áccesits per valor de 50 euros per a la compra de llibres en la Plaça i un abonament d'EMT València de 30 viatges.

Prop de 70 editorials valencianes, catalanes i balears faran de la Plaça de l'Ajuntament un "gran aparador de la paraula i mostraran tant les últimes novetats dels seus catàlegs com a obres de fons bibliogràfic", amb més de 5.000 llibres a la disposició dels lectors i 40 activitats programades.

La Plaça del Llibre és un projecte organitzat amb la col·laboració de l'AEPV, el Gremi de Llibrers de València, l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana i Acció Cultural del País Valencià.

La iniciativa, que forma part del Pla valencià de foment del llibre i la lectura 2017-2021 (PVFLL) també compta amb el suport de la Generalitat Valenciana, l'Ajuntament de València i d'Escola Valenciana.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento