Comunitat Valenciana

L'EMT comprarà 164 autobusos híbrids per 49,6 milions, "una inversió històrica en renovació"

  • El consell d'administració de l'Empresa Municipal de Transports (EMT) de València del dimecres 2 d'octubre adjudicarà la compra de 164 nous autobusos híbrids per 49,6 milions d'euros, "una inversió històrica en renovació de la flota". També es renovarà l'equip directiu actual i es contractarà una nova persona per a l'àrea de comunicació.
Grezzi al costat dels autobusos
Grezzi al costat dels autobusos
AYUNTAMIENTO DE VALÈNCIA
Grezzi al costat dels autobusos

El regidor de Mobilitat Sostenible i president de l'EMT, Giuseppe Grezzi, ha agraït el treball del personal tècnic i de l'equip directiu i ha destacat que amb el plec s'adjudiquen 14 autobusos més dels quals hi havia previstos, arreplega la companyia en un comunicat.

Després de mostrar la seua confiança en un equip que va nomenar en 2015 i que ha demostrat "sobrades capacitats", Grezzi ha manifestat que renova la confiança en ells per als pròxims quatre anys, "per un treball incansable i molt important en l'EMT que ha portat al fet que l'empresa pública siga capdavantera en el sector, premiada per la seua tasca aquests anys i destaque sobretot en els índexs de qualitat objectius".

Els nous autobusos començaran a arribar en els dos pròxims anys, per la qual cosa al juliol de 2021 la flota d'autobusos tindrà una edat mitjana de 7,5 anys, davant dels "més de 13 anys que tenia en 2015, després d'anys on no es va comprar cap unitat". En concret, els 35 primers busos arribaran en el primer semestre de 2019, i la resta setmanalment fins a mitjan 2021.

Com a novetat, el plec introdueix una garantia de manteniment per part de l'empresa adjudicatària, amb el que EMT s'estalviarà problemes d'avaries i el personal mecànic podrà conéixer millor els nous vehicles.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento