Comunitat Valenciana

Detinguts dos germans per intentar atropellar l'excunyada i l'exsogra d'un d'ells a València

  • Agents de la Policia Nacional han detingut dos germans de 33 i 38 anys per presumptament intentar atropellar amb un cotxe i amenaçar de mort a dos dones, l'excunyada i l'exdona d'un d'ells, en el districte de Marítim de València.
Agent de la Policia Nacional
Agent de la Policia Nacional
POLICÍA NACIONAL - Archivo
Agent de la Policia Nacional

Els fets es van produir aquest dijous, sobre les 13.00 hores de la vesprada, quan els agents que es trobaven realitzant tasques de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren al carrer Cura Monzón de València, on pel que sembla, s'estava produint una baralla entre dos famílies, han informat les forces de seguretat en un comunicat.

Una vegada en el lloc, els agents van localitzar un grup de persones "prou alterades" que assenyalaven cap a un altre carrer pròxim del districte, on finalment van localitzar les parts en conflicte.

La patrulla va esbrinar que, arran d'una discussió anterior entre les famílies, els dos homes suposadament s'havien presentat en el lloc dels fets en un cotxe amb el qual van intentar atropellar l'excunyada i l'exsogra d'un d'ells, que es trobaven en la vorera. Després, pel que sembla, van baixar del vehicle i van amenaçar amb matar-les.

Finalment i després de diverses gestions, els agents van detindre els sospitosos per un presumpte delicte d'amenaces. Els detinguts, un d'ells amb més de 50 antecedents policials, han passat a disposició judicial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento