Comunitat Valenciana

El 22 de gener i el 20 d'abril seran els dos festius locals a València en 2020

  • En la sessió plenària d'aquest dijous també s'ha aprovat la Memòria Anual de Gestió de l'Ajuntament de 2018.
Representación de los miracles de San Vicent Ferrer
Representación de los miracles de San Vicent Ferrer
AVAN/A. SAIZ
Representación de los miracles de San Vicent Ferrer

El ple de l'Ajuntament de València ha aprovat les festes locals per a l'any 2020, que seran els dies 22 de gener -Sant Vicent Màrtir, patró de la ciutat- i 20 d'abril -Sant Vicent Ferrer, patró de la Comunitat Valenciana-, d'acord amb la moció plantejada pel regidor delegat de Cultura Festiva.

D'acord amb el text refós de la Llei de l'Estatut dels treballadors, les festes "laborals tindran caràcter retribuït i no recuperable, i no podran excedir de catorze a l'any, de les quals dos seran locals".

Durant la sessió plenària també s'ha aprovat la Memòria Anual de Gestió de l'Ajuntament de València corresponent a l'exercici 2018, que està incorporada a l'expedient, d'acord amb el que estableix l'article 149 del Reglament d'organització, funcionament i règim jurídic de les entitats locals.

La memòria s'ha elaborat arreplegant les respectives memòries d'actuacions de l'any 2018 que han remés a la Secretaria General de l'Ajuntament els diferents servicis, organismes autònoms, empreses municipals i societats mercantils municipals.

La confecció d'aquest document permet la consulta sistemàtica de les actuacions realitzades per l'Ajuntament durant l'any anterior, i arreplega tota la informació de la gestió efectuada per les unitats i oficines municipals. Així mateix, possibilita consultar la descripció actualitzada de l'organització política i la composició dels principals òrgans col·legiats.

Aquesta memòria s'eleva a dictamen de la Comissió Informativa de Recursos, Administració Electrònica, Personal i Control Administratiu i, posteriorment, a l'aprovació del Ple. Una vegada aprovada, es publica en la intranet municipal.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento