Comunitat Valenciana

Arriba el Festival de Cinema de Merda de Sueca amb 5 pel·lícules i 100 curts

  • Se celebrarà des d'aquest dijous 26 i fins al diumenge 29 de setembre al centre municipal Bernat i Baldoví.
  • Totes les projeccions organitzades per a aquesta edició de l'esdeveniment són gratuïtes.
Inflection de Michael Ramos
Inflection de Michael Ramos
FESTIVAL DE CINE DE MIERDA DE SUECA
Inflection de Michael Ramos

El Cinema Internacional de Merda (CIM) de Sueca (València) arranca aquest dijous, 26 de setembre, amb l'estrena de 'Harvey Johnson', un llargmetratge valencià d'acció de baix pressupost, juntament amb altres quatre pel·lícules i cent curtmetratges de sèrie B, 'gore' i 'trash'.

Durant els últims huit anys, centenars d'aficionats a aquest tipus de cinema han "peregrinat" a Sueca per a gaudir d'un festival "unànimement reconegut per crítica i públic com el més imbècil del panorama mundial", destaca l'organització en un comunicat.

Aquest any, com cada final de setembre, "la localitat es torna a engalanar i convertir en capital de la merda seca". La cita amb el CIM és en l'antic cinema Lido, ara centre municipal Bernat i Baldoví, des d'aquest dijous fins al diumenge 29.

Durant els quatre dies es poden veure cinc llargmetratges i cent curtmetratges, amb entrada gratuïta a totes les projeccions. El certamen ha multiplicat el seu pressupost i ha guanyat popularitat "any rere any".

De fet, a més de l'Horrorvision de Barcelona, el B Retina de Cornellà, el Bai de Fest de Roses i el Fangofest d'Amposta, és un dels festivals més importants de la seua especialitat.

Pràcticament "tot val" en el CIM: la serie B, el 'trash', el 'gore', el cinema 'amateur', l''underground' i, en general, les pel·lícules "amb més il·lusió i humor que mitjans tècnics".

Amb aquests ingredients, l'esdeveniment reforça la seua vocació internacional amb la projecció de films de més de 20 nacionalitats i provinents de tots els continents. Compta amb gran nombre d'estrenes a Espanya i una dotzena d'estrenes absolutes a Europa. La programació es pot consultar en el web 'www.cimsueca.com'.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento