Comunitat Valenciana

El PP exigeix a Puig la destitució de l'alt càrrec que va qualificar de "muntatge policial" la detenció dels CDR

  • El senador valencià i portaveu de Justícia del PP, Fernando de Rosa, ha exigit al president de la Generalitat, Ximo Puig, que destituïsca la cap de gabinet de la Conselleria de Participació i Qualitat Democràtica, Aurora Mora, per haver afirmat en un tuit que la detenció dels CDR a Catalunya "és un muntatge policial". "Ha de cessar-la o condemnar les seues paraules", ha dit.
El senador del PP Fernando de Rosa
El senador del PP Fernando de Rosa
EUROPA PRESS - Archivo
El senador del PP Fernando de Rosa

De Rosa, en roda de premsa aquest dimecres, s'ha referit al missatge que va escriure dilluns passat Mora en el seu compte de Twitter en el qual va assenyalar: "Es diu muntatge policial i, per desgràcia, no és el primer a Espanya".

El senador i expresident de l'Audiència de València ha considerat "indignant" que hi haja una persona que forma part del Govern del Botànic i de la Conselleria de Qualitat Democràtica que faça en les xarxes afirmacions que les actuacions de les forces i cossos de seguretat són "un muntatge polític".

En aquest sentit, ha apuntat que "ja s'ha vist com es va concentrar gent davant les casernes de la Guàrdia Civil amb càntics de 'pim, pam, pum a les forces d'ocupació', cosa que recorda certs moments al País Basc". "És intolerable que membres del Govern del Botànic donn suport a les actuacions d'aquests grups violents", ha afegit.

Per això, ha insistit a demanar la destitució de Mora perquè "si no, el silenci també és còmplice i hem vist com el silenci a molts territoris d'Espanya, com al País Basc, ha produït patiment a moltes persones", ha afirmat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento