Comunitat Valenciana

Bonig veu el partit d'Errejón com un producte de Sánchez per a "destruir Iglesias" i demana la unió de la dreta

  • La presidenta regional del PPCV, Isabel Bonig, ha assenyalat aquest dimarts que el partit d'Íñigo Errejón és "un producte que naix en Moncloa ideat" pel president en funcions, Pedro Sánchez, per a "destruir" el líder de Podem, Pablo Iglesias, i sobre este tema ha demanat la unió del centre dreta per a fer front a la unió de les esquerres.
La presidenta del PPCV, Isabel Bonig.
La presidenta del PPCV, Isabel Bonig.
EUROPA PRESS
La presidenta del PPCV, Isabel Bonig.

Bonig, en declaracions als mitjans amb motiu de la reunió amb alcaldes i portaveus del PP en la Vega Baixa, ha assenyalat sobre este tema que ella ja tenia "clar" que Compromís es decantaria per l'aliança amb Més Madrid.

Sobre este tema, ha insistit que Més Madrid "ho tenia ideat i dissenyat" Sánchez perquè volia "destruir Iglesias" i "enaltir" Errejón però ha assenyalat que "Errejón és exactament el mateix que Iglesias però amb un altre tarannà". "Però defenen exactament el mateix", ha apuntat.

Així, ha apuntat que a Sánchez "mai li ha interessat firmar un govern" i des del passat 28 d'abril "sabia perfectament que anàvem a eleccions el 10 de novembre". Per tant, ha insistit que no li ha sorprès l'opció de Compromís perquè "ja estava tot perfectament dissenyat".

Bonig ha apuntat que si l'esquerra "s'uneix el que ha de fer el centre dreta és unir-se" i ha assenyalat que la ciutadania el 10 de novembre "ha de pensar molt, molt en el vot útil i qual és el vot més eficaç per a desallotjar als qui ens van a portar de cara a una crisi econòmica, que és el PSOE i tots els seus companys", ha postil·lat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento