Comunitat Valenciana

Detingut un home per amenaçar amb un ganivet la seua parella en una plaça d'Alzira

  • Agents de la Policia Local de la localitat valenciana d'Alzira han detingut un home de 19 anys per presumptament amenaçar la seua parella amb un ganivet a la plaça Sant Judes de la població. Una vegada detingut, el jove va ser traslladat al mateix centre de salut que la víctima, on va tornar a amenaçar-la davant dels policies.
Ganivet amb el qual el detingut presumptament va amenaçar la víctima
Ganivet amb el qual el detingut presumptament va amenaçar la víctima
POLICÍA LOCAL DE ALZIRA
Ganivet amb el qual el detingut presumptament va amenaçar la víctima

Els fets van ocórrer durant la matinada de diumenge, al voltant de les 5.45 hores, quan els agents de la Policia Local van acudir a un avís del 112 en la plaça Sant Judes d'Alzira. Allí, segons un testimoni, un home que portava un ganivet de 26 centímetres estava amenaçant una dona, que va resultar ser la seua parella.

Quan el sospitós va veure els agents va fugir del lloc i la Policia Local va iniciar una persecució amb vehicles policials. Finalment, van interceptar l'home al carrer Sant Antoni.

Durant el trajecte, els agents van avisar l'home en repetides ocasions i li van demanar que es detinguera, però no va fer cas. En el transcurs de la persecució, l'home amenaçava també l'ex de la seua parella, ha detallat la Policia Local.

Una vegada van interceptar el sospitós, els agents li van ordenar que soltara el ganivet en repetides ocasions i finalment, quan va deposar la seua actitud, el van arrestar. Es tracta d'un home d'origen francés resident a Alzira.

Seguint el protocol habitual, el detingut va ser traslladat a un centre mèdic, on la víctima també va ser atesa a causa del seu estat d'ansietat. En eixe moment, i davant els agents, l'home va tornar a amenaçar la dona, ha detallat el cos policial.

La víctima va explicar després que el detingut li havia agafat el telèfon mòbil i estava acusant-la d'una infidelitat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento