À Punt estrena el dilluns 30 el nou informatiu nocturn "esguitat de directes i tertúlia"
À Punt estrena el dilluns 30 el nou informatiu nocturn "esguitat de directes i tertúlia" À PUNT - Archivo

De dilluns a dijous, de 20 a 22 hores, '20HNTC' estarà conduït per Marta Ventura i Mathies Muñoz, amb edició a càrrec de Carmesina Franch i Pura Requena, avança l'ens en un comunicat.

El nou format d'informatius busca la coparticipació dels espectadors a través de les xarxes socials, al mateix temps que informa i entreté.

En principi, l'estrena estava prevista per a dilluns que ve, 23 de setembre, encara que s'ha retardat una setmana per la cobertura del temporal de la setmana passada a la Comunitat Valenciana, sobretot en les comarques del Baix Segura (Alacant) i Vall d'Albaida (València).

El pas de la DANA (depressió aïllada en nivells alts) i les seues conseqüències en la població va ser seguit amb una programació especial de la radiotelevisió valenciana, encapçalada per la redacció d'informatius amb col·laboració de la resta de professionals.

Tots els programes de la televisió i de la ràdio d'À Punt Mèdia es podran veure i escoltar en directe i a la carta a través del web, les aplicacions mòbils i 'smart TV'.

Consulta aquí más noticias de València.