La Universitat Miguel Hernández es tenyeix de violeta per a mostrar el seu suport a l''Emergència Feminista'

  • La Universitat Miguel Hernández (UMH) il·luminarà aquest divendres de color violeta l'edifici Rectorat i Consell Social del campus d'Elx (Alacant) per a mostrar el seu suport a la iniciativa 'Emergència Feminista', que se celebra hui en diverses ciutats espanyoles impulsada per Plataforma Feminista d'Alacant.
Imatge d'arxiu de la facultat de la UMH
Imatge d'arxiu de la facultat de la UMH
UMH/ARCHIVO

Així mateix, la UMH ha animat, en un comunicat, a la comunitat universitària al fet que se sume a aquesta iniciativa i acudisca amb veles, farolets, llanternes o mòbils a les diverses concentracions que es realitzaran al llarg de la província.

La universitat ha recordat que "més de 40 dones han sigut assassinades en el que va d'any" i que aquest estiu "ha sigut especialment aterridor, ja que als crims masclistes que se n'anaven succeint cada setmana, diversos d'ells en la província d'Alacant, s'han unit altres casos de tràfic de persones, assetjament o d'agressions sexuals".

"Davant aquest contrasentit, des de la Plataforma Feminista d'Alacant s'ha declarat l''Emergència Feminista' per a reclamar i exigir el final de la violència masclista. Una iniciativa que crida la mobilització i a inundar de llum violeta els carrers de les ciutats aquesta nit", ha indicat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento