Comunitat Valenciana

Paula Bonet y The New Raemon, Pony Bravo i Mueveloreina se sumen al Deleste

  • El festival se celebrarà el 9 de novembre als Jardins del Túria de la ciutat de València.
  • Les entrades  per a assistir a aquest espectacle ja estan a la venda a través de Wegow.
Cartell del Festival Deleste 2019
Cartell del Festival Deleste 2019
DELESTE
Cartell del Festival Deleste 2019

Paula Bonet & The New Raemon, Pony Bravo, Mueveloreina i Alavedra són els nous noms confirmats en el cartell del festival Deleste 2019, que se celebrarà el 9 de novembre en l'antic llit del riu Túria a València i que se sumen a Manel i a Second.

El músic barceloní The New Raemon (Ramón Rodriguez) i la il·lustradora valenciana Paula Bonet s'han unit en un projecte efímer amb el qual van a oferir solament unes poques posades en escena a Espanya, ha informat l'organització en un comunicat.

El festival Deleste ha sigut un dels llocs triats per a oferir aquest espectacle inèdit que fusiona el pop indie i el folk de les cançons de The New Raemon amb la pintura en directe de Paula Bonet, portant a l'escenari el cançoner il·lustrat "Quema la memoria" que tots dos van firmar en 2017.

Els sevillans Pony Bravo es pujaran a l'escenari del Deleste per a presentar el seu últim treball 'Gurú', un exercici musical novament sorprenent que segueix el deixant dels discos anteriors. La cerca de l'experimentació musical és latent en aquesta banda que ha encunyat un estil propi i inconfusible connectant el rock amb el blues o el flamenc, la música africana amb l'andalusa o el western amb la copla.

Els valencians Karma Cereza & Joaco J.Fox conformen el duo Mueveloreina, una original proposta del que ells mateixos denominen "música electrapical" (electrònica, trap, i tropical). Amb una estètica molt cuidada tant en l'escenari com en les seues produccions audiovisuals, un so contagiós i eclèctic i unes lletres amb continguts lírics, punxants i crítics amb els mals de la societat, Mueveloreina s'han guanyat a pols un lloc en el panorama i en el Deleste podrem gaudir de l'estrena del seu últim disc 'Carne'.

Alavedra aterrarà en el festival valencià amb un dels concerts més gamberros i divertits del moment. "Alavedra és com menjar foie amb les mans i merda amb una cullereta d'or", diu el seu epígraf. Aquest quartet de Barcelona de pop ballable amb tocs tropicals i molt sentit de l'humor farà gaudir, sens dubte, tota l'audiència.

El pop-folk-electrònic dels catalans Manel, els qui han triat el festival Deleste com a lloc de presentació del seu cinqué i esperat treball; i l'indie dels murcians Second, que arriben a la ciutat amb la seua exitosa gira 'Anillos y Raíces', completen, de moment, el cartell de l'esdeveniment musical que encara guarda algun nom per confirmar.

El Deleste en els Jardins del Túria

El lloc de celebració triat enguany pel Deleste se situa en un entorn privilegiat cèntric, en els jardins del llit del riu Túria. Aquest nou emplaçament permetrà créixer al festival fins als 3.000 espectadors.

Les entrades del Deleste estan a la venda a través de Wegow a un preu de 55 euros (més despeses de comissió). Com és habitual, el Deleste tindrà una espectacular prèvia musical (Sona Deleste) i familiar (Deleste Kids) gratuïta en el centre de la ciutat, Centre del Carme, el 19 d'octubre.

Mishima, una de les formacions més singulars del panorama musical actual que compleix 20 anys, seran els protagonistes d'aquesta jornada de la qual pròximament es desvetlaran la resta de grups del cartell.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento