Comunitat Valenciana

Oltra rebutja valorar els motius de Bataller per a deixar Compromís: "És una decisió personal que respecte"

  • La coportaveu de Compromís Mónica Oltra ha rebutjat aquest divendres entrar a valorar els motius que l'exdiputat de la coalició en el Congrés Enric Bataller ha donat per a deixar la militància: "És una decisió personal que respecte i en la qual no vaig a entrar a jutjar les causes d'aquesta decisió".

A més, respecte a si creu que es deu a no haver obtingut escó en anar en la sisena posició en la llista de la coalició per València, ha incidit que "això seria valorar la decisió i, a més, fer-ho d'una forma poc elegant".

Bataller ha anunciat que abandona Compromís en considerar que "el seu esperit transformador s'ha parat i, allò que és pitjor per a la societat, no està a l'altura de les circumstàncies que vivim, ni pareix complir un paper propi i diferent respecte a altres formacions", per a agregar que la seua utilitat "ha arribat al seu punt final".

Respecte a si creu, com apunta Bataller, que Compromís ha finalitzat el seu paper transformador, Oltra ha indicat que no i ha afirmat que cada dia des dels ajuntaments i la Generalitat està "millorant la vida de les persones". "I això és un projecte transformador revolucionari perquè estem engegant xicotets canvis irreversibles que constitueixen tota una revolució i que han millorat sensiblement la vida de la gent", ha agregat.

Així, ha posat com a exemple el programa XarxaLlibres, la gestió de la Dependència o la Renda Valenciana d'Inclusió, encara que podria "anomenar molts més".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento