Comunitat Valenciana

AMPL (2).- Un total de 45.874 alumnes de la Comunitat Valenciana, sense classe en la primera jornada de DANA

  • Un total de 45.874 alumnes s'han vist finalment afectats per la suspensió de classes decretada per a hui dimecres per diversos ajuntaments de la Comunitat Valenciana en resposta a la Depressió Atmosfèrica en Nivells Alts (DANA).

Amb dades actualitzades a les 17:00 hores i facilitades per la Conselleria d'Educació, la cancel·lació de l'activitat acadèmica s'ha decidit a 19 poblacions.

Nou d'elles es troben a la província de Castelló i els escolars afectats han sigut 23.127. El llistats de municipis en aquesta demarcació és: Begís, Benicàssim, Borriana, Borriol, Peníscola, Sant Jordi, Santa Magdalena de Polpís, Vila-real i Vinaròs.

Pel que fa a Alacant, les classes s'han suspés en dos col·legis -CEIP La Canyada (Alacant) i CEIP El Bracal (Muro d'Alcoi)-, la qual cosa ha suposat que 539 no han anat a les aules.

A la província de València, la cancel·lació s'ha produït en una desena de localitats amb 22.208 alumnes afectats a Alfara d'Algímia, Algar del Palancia, Alginet, Benavites, Benifairó de les Valls, Carlet, Gandia, Nàquera, Quart de les Valls i Torres-Torres.

Per a demà, dijous, es preveu que el temporal afecte especialmentla província d'Alacant, la qual cosa ha portat diversos municipis, inclosa la capital, a suspendre les classes.

La província d'Alacant i el litoral sud de València tenen activat un avís roig per fortes pluges i tempestats per a tot el dia de demà.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento