Comunitat Valenciana

El PP recolza canviar la llei de creació d'À Punt i critica que altres partits "s'esgarren les vestidures"

  • La portaveu adjunta del grup 'popular' en Les Corts, Eva Ortiz, ha assegurat que el PP vol introduir canvis en la llei de creació de la televisió pública valenciana À Punt, aprovada en 2016, mentre ha criticat que altres partits "s'esgarren ara les vestidures quan van consentir i van aplaudir eixa llei". "Hi ha els qui sabíem des del principi que açò no anava a funcionar", ha criticat.
À Punt
À Punt
À PUNT MÈDIA - Archivo
À Punt

Davant la pròxima renovació de quatre membres del Consell Rector de l'ens, Ortiz ha indicat a preguntes dels periodistes aquest dimarts que el PP és "partidari d'obrir el debat" respecte al model del servei públic de radiotelevisió d'àmbit autonòmic de titularitat de la Generalitat, regit en la Llei 6/2016.

De fet, ha defès que el PP va ser l'únic que no va recolzar la llei i les iniciatives posteriors mentre "a tots els altres els pareixia estupend". "Ens pareix perfecte que es modifique tot el que siga per a millorar", ha insistit.

Però ha reclamat "que no siga solament un canvi de consellers", ja que ha recordat que "el PP és l'únic que té en tribunals qüestiones relacionades amb la tele i el treball de la directora -Empar Marco- i els responsables".

La 'popular' ha subratllat que el seu partit "és l'únic que ha alçat la veu per a dir que no pot ser que seguisquen balafiant els diners en una televisió pública que és un autèntic caos i balafiament", pel que van demanar la compareixença en Les Corts de "tots els responsables".

"BENVINGUTS AL CANVI"

"Sobretot no entenem com des del govern s'aplaudia i se segueix aplaudint i no es prenen mesures amb aquesta televisió", ha emfatitzat la també sotssecretària general del PPCV, per a qui "és molt simptomàtic que gent que va aprovar, va consentir i va aplaudir eixa llei de creació ara s'esgarre les vestidures". I ha reblat: "Benvinguts al canvi, hi ha els qui sabíem des del principi que açò no anava a funcionar".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento