Comunitat Valenciana

Pedro Novella, nou director de la consultora Everis a la Comunitat Valenciana i Regió de Múrcia

  • La consultora multinacional de negoci Everis ha nomenat nou soci director a la Comunitat Valenciana i Regió de Múrcia Pedro Novella, que ha sigut el responsable del sector Indústria des de l'obertura de les oficines en 2005 per a posteriorment en 2015 liderar a l'equip de retail d'everis Espanya.
Pedro Novella, director d'everis per a la Comunitat Valenciana i Múrcia
Pedro Novella, director d'everis per a la Comunitat Valenciana i Múrcia
EVERIS
Pedro Novella, director d'everis per a la Comunitat Valenciana i Múrcia

D'aquesta forma, segons ha informat la consultora en un comunicat, aposta per la "contínua evolució" dels seus empleats. Novella entrarà en funcions a partir del mes de setembre. Amb més de 28 anys d'experiència en els principals sectors d'activitat econòmica de la Comunitat Valenciana i la Regió de Múrcia, Novella ha format part de companyies com Accenture o Arthur Andersen, entre d'altres.

"És un honor per a mi poder seguir desenvolupant la meua carrera professional com a director d'Everis de la Comunitat Valenciana i Regió de Múrcia. Al llarg dels meus 28 anys en el sector, he après a evolucionar, créixer i adaptar-me als nous reptes que presenta el mercat", ha apuntat.

Pedro Novella pren les regnes de les oficines d'Alacant, Múrcia i València amb la finalitat de "fomentar la relació i creixement de l'entorn social i empresarial, desenvolupar el negoci local i, sobretot, impulsar les oficines com a centres de coneixement especialitzat per a la resta de la companyia".

Everis, en l'exercici fiscal 2018-2019, ha incrementat en 3.500 professionals la seua plantilla per a aconseguir un total de 24.500 empleats a nivell mundial, amb prop d'un 100% de contractes indefinits, en totes les geografies on la companyia està present.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento