Comunitat Valenciana

Bonig veu "fantàstic" que Compromís s'unisca a la seua petició de CPFF

  • Els populars li donaran suport a la iniciativa perquè "és la mateixa" que van presentar ells.
  • Reclamen que es "busquen solucions transitòries al problema de la retenció de recursos dels valencians".
Isabel Bonig en imatge d'arxiu
Isabel Bonig en imatge d'arxiu
PPCV - Archivo
Isabel Bonig en imatge d'arxiu

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha considerat "fantàstic" que Compromís "s'afegisca a la reivindicació del PP" per a la convocatòria d'un Consell de Política Fiscal i Financera (CPFF) i ha assegurat que li donarà suport perquè "és la mateixa" que van presentar ells. "Ho hem demanat abans i ara i ens pareix molt bé que Compromís faça això", ha precisat.

Així s'ha expressat Bonig aquest dimarts en roda de premsa, en ser qüestionada per les peticions de Compromís que són "molt paregudes" a les del PPCV. La coalició presentarà en Les Corts una iniciativa per a demanar la "convocatòria immediata" del CPFF; reclamar que es "busquen solucions transitòries al problema de la retenció de recursos dels valencians" i insistir en la demanda de "la reforma del sistema de finançament" perquè la Comunitat reba el que li correspon.

En aquest context, Bonig ha destacat que li pareix "fantàstic" que els valencianistes "s'afegisquen a la reivindicació del PP, que fa una setmana va presentar una proposició no de llei (PNL) en el mateix sentit.

"Ens pareix molt bé eixa reivindicació, que se sume Compromís, però formen part del Govern de la Comunitat Valenciana. Nosaltres intentem ser coherents, a voltes no és fàcil, però ho hem demanat abans i ara", ha subratllat.

Preguntada per si donaran suport a aquestes peticions de la coalició, Bonig ha assegurat que "totalment", perquè "és la mateixa" que han presentat ells. "Estic molt contenta que no solament Vox i, especialment, Ciutadans (Cs) copie totes les iniciatives del PP, sinó que també Compromís les còpia", ha ironitzat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento