Comunitat Valenciana

Avisos grocs per pluges aquest dilluns a València i Castelló

  • Una Depressió Aïllada en Nivells Alts pot provocar precipitacions fortes i tempestes de persistència.
Previsión del tiempo para este lunes en la Comunitat Valenciana
Previsión del tiempo para este lunes en la Comunitat Valenciana
AEMET
Previsión del tiempo para este lunes en la Comunitat Valenciana

L'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) ha activat per a aquest dilluns avisos grocs per risc de pluges i tempestes a les províncies de València i Castelló, davant l'arribada de la Depressió Aïllada en Nivells Alts (DANA) que, sobretot el dimarts i dimecres, pot deixar precipitacions i tempestes en la Comunitat Valenciana.

Així, aquest dilluns ha començat el dia amb cel nuvolós o cobert amb nuvolositat d'evolució diürna i a la vesprada, s'esperen ruixats i tempestes, sense descartar que siguen localment fortes a la província de València i sud de Castelló. Al final del dia, aquestes pluges podrien estendre's a tota la comunitat.

Les temperatures mínimes patiran amb pocs canvis, mentre les màximes aniran en descens, sense modificacions en els litorals. El vent bufarà variable fluix amb predomini de la component aquest, tendint a aquest moderat en les hores centrals del dia, i nord-est moderat en el litoral d'Alacant

Està previst que aquesta setmana una DANA cause un canvi de temps en la Península i Balears i deixe ruixats i tempestes en moltes zones del país, sobretot entre el dilluns i el dimecres. En la Comunitat, pot provocar precipitacions fortes i tempestes de persistència.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento