Detingut un home per robar 39 coloms valorats en 30.000 euros al Puig
Detingut un home per robar 39 coloms valorats en 30.000 euros al Puig GUARDIA CIVIL - Archivo

Agents de l'Equip ROCA de la Guàrdia Civil de Xàtiva (València) i la Patrulla del Seprona de Navarrés ha detingut a un home de 30 anys per la seua presumpta implicació en el robatori amb força de 39 coloms esportius, valorats en 30.000 euros, en la localitat valenciana del Puig de Santa María. Els animals anaven a ser utilitzats per a practicar tir amb escopeta.

El detingut suposadament va accedir a un local amb coloms al Puig de Santa Maria, fracturant el cadenat i sostraient de l'interior 39 coloms d'ús esportiu, valorats en uns 30.000 euros, ha informat l'institut armat en un comunicat.

Les investigacions van arribar fins a un caseriu de la localitat de Quesa (València), on els agents van localitzar gran part dels coloms sostrets i les anelles d'identificació d'aquests, que havien sigut tallades de les potes i tirades al costat de la vivenda.

Els agents han pogut corroborar que els coloms anaven a ser utilitzats per a practicar tir amb escopeta. Les diligències han sigut entregades en els Jutjats de Primera Instància i Instrucció número 2 de Xàtiva.

Consulta aquí más noticias de València.