Condemnat a 7 anys de presó per violar una companya de treball durant la recollida d'oliva a Rosell (Castelló)
Condemnat a 7 anys de presó per violar una companya de treball durant la recollida d'oliva a Rosell (Castelló) EUROPA PRESS/ARCHIVO

Els fets, segons declara provats la sentència, van ocórrer el 15 de maig de 2017, quan l'acusat va abordar la víctima i li va fer proposicions de tipus sexual. Ella li va preguntar "si estava boig" i li va demanar que la "deixara en pau", segons es relata en la resolució. Aleshores, l'home la va agarrar fortament dels braços i el pèl, alhora que l'amenaçava de mort, i la va forçar en l'interior de la furgoneta del treball.

Una vegada perpetrada la violació, la perjudicada va fingir que seguia treballant fins que va tindre l'agressor a prou distància, moment en què va pujar a la furgoneta, la va tancar des de dins i va fugir del lloc.

La sentència, contra la qual cap recurs, imposa també al condemnat deu anys de llibertat vigilada i diversos anys d'allunyament i prohibició de comunicació amb la víctima, a la qual haurà d'indemnitzar amb 30.000 euros per les lesions físiques i les seqüeles psicològiques patides a causa de la violació.

Consulta aquí más noticias de Castelló.