Comunitat Valenciana

Ana Berenguer, nova directora general de Polítiques Públiques, i Daniel Mestre, sotssecretari de Vicepresidència

  • La Generalitat Valenciana ha donat llum verda a nous nomenaments d'alts càrrecs dins de l'arquitectura institucional del govern del Botànic II entre PSPV, Compromís i Unides Podem, amb Ana Berenguer com a nova directora general d'Anàlisi i Polítiques Públiques i Daniel Mestre com a sotssecretari de la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives.
Vista del Palau de la Generalitat des del Palau de Fuentehermosa.
Vista del Palau de la Generalitat des del Palau de Fuentehermosa.
EUROPA PRESS - Archivo
Vista del Palau de la Generalitat des del Palau de Fuentehermosa.

Després de les incorporacions de les últimes setmanes, el ple del Consell ha acordat aquest divendres en la seua reunió setmanal l'assignació dels titulars de les sotssecretàries de Vicepresidència i Agricultura i set direccions generals.

Juntament amb els nous alts càrrecs adscrits a la Presidència de Ximo Puig i a la Vicepresidència de Mónica Oltra, en la Vicepresidència segona i Conselleria de Vivenda i Arquitectura Bioclimàtica de Rubén Martínez Dalmau s'ha nomenat Lorena Sanz com a nova directora general d'Emergència Habitacional, Funció Social de la Vivenda i Observatori de l'Hàbitat i Segregació Urbana.

En la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic, Rafael Beneyto és el nou director general de Tributs i Joc, mentre que Yolanda Parrando ocupa la direcció general de Planificació Estratègica, Qualitat i Modernització de l'Administració Pública en la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública

Seguidament, en la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Miquel Llorente ha sigut designat com a director general d'Economia Sostenible. I en la Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Josep Manuel Bernal és el nou sotssecretari.

Dins de la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, el ple del Consell ha aprovat dos nomenaments: Emilio Olbiol com a director general de Ports, Aeroports i Costes i Vicente Joaquín García Nebot com a director general d'Urbanisme.

La vicepresidenta i portaveu del Consell, Mónica Oltra, ha donat la benvinguda a tots els nous alts càrrecs del Govern valencià i ha agraït el treball dels qui deixen el seu lloc després de l'anterior etapa, en la roda de premsa després del ple setmanal.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento