Comunitat Valenciana

Bonig, després de l'absolució de l'exalcalde d'Alacant Díaz Alperi: "Algú del PSPV i Compromís hauria de demanar perdó"

  • La presidenta del PP valencià, Isabel Bonig, ha defés que "algú del PSPV o Compromís hauria de demanar disculpes o perdó" després de l'absolució de l'exalcalde 'popular' d'Alacant Luis Díaz Alperi dels tres delictes contra la Hisenda Pública i el delicte de suborn dels quals estava acusat, ja que creu que els dos partits ho "van utilitzar políticament".
Luis Díaz Alperi (PP), exalcalde d'Alacant, en el juí
Luis Díaz Alperi (PP), exalcalde d'Alacant, en el juí
EUROPA PRESS - Archivo
Luis Díaz Alperi (PP), exalcalde d'Alacant, en el juí

"Sempre hem respectat les decisions judicials, però no tenim més que alegrar-nos personalment perquè la seua filla forma part del grup parlamentari 'popular' -Elisa Díaz-", ha manifestat Bonig a preguntes dels periodistes després d'un col·loqui en el qual ha participat el nou president de la Diputació d'Alacant, Carlos Mazón (PP).

Díaz Alperi ha sigut absolt pel titular del Jutjat penal número 6 d'Alacant al no quedar acreditat que defraudara a l'Agència Tributària una quantitat superior a 682.000 euros en les seues declaracions d'IRPF corresponents als exercicis fiscals de 2007, 2008 i 2010 per increments patrimonials no justificats. La sentència va ser notificada a les parts dilluns i també exculpa els tres empresaris que estaven acusats com a cooperants.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento