Metrovalencia reforça el servei nocturn per a facilitar el desplaçament a la Gran Nit
Metrovalencia reforça el servei nocturn per a facilitar el desplaçament a la Gran Nit FGV - Archivo

La Generalitat reforçarà aquest dissabte dia 20 de juliol el servei nocturn de Metrovalencia, amb l’objectiu de facilitar el desplaçament a tots aquells usuaris que desitgen acudir i tornar dels diferents actes programats amb motiu de la celebració de la Gran Nit de la Gran Fira de València.

Com a part de la programació, la Gran Nit té previstes diferents actuacions i espectacles musicals, especialment a Ciutat Vella, a més de l'obertura de nombrosos museus fins a la matinada.

Per això, als habituals 98 metros i tramvies que solen prestar servei les nits dels dissabtes se li sumaran catorze metros i un tramvia més, que facilitaran els desplaçaments abans i després dels actes programats.

D'aquesta manera, destinacions de les Línies 1 i 2 com Seminari, Paterna, i Torrent Avinguda tindran circulacions fins a les 4 hores de la matinada. L'últim servei serà de la Línia 5 i partirà d’Aeroport a les 4.28 hores i arribarà a la seua parada final, Machado, a les 4.57 hores.

Aquest reforç del servei nocturn ja es va realitzar el dissabte 13 amb motiu de la Nit a la Mar. A més, es reforçarà la cobertura de personal per a atendre altres esdeveniments, com la Batalla de Flors del dia 28, jornada en què s'incrementarà el nombre de places en les unitats per a cobrir l'esdeveniment.

Consulta aquí más noticias de València.