Comunitat Valenciana

Campillo assumeix la vicealcaldia "amb els peus en terra" i augura una "convivència magnífica" amb el PSPV

  • El nou vicealcalde de València Sergi Campillo (Compromís) assumeix el càrrec "amb molta responsabilitat i amb els peus en terra" i espera mantindre una "convivència magnífica" amb la seua homòloga socialista, la també vicealcaldessa Sandra Gómez, i la resta de companys del PSPV. "Òbviament, som propostes polítiques diferents i cal trobar el punt mitjà d'unió".
El vicealcalde de València Sergi Campillo
El vicealcalde de València Sergi Campillo
AJUNTAMENT
El vicealcalde de València Sergi Campillo

Així ho ha afirmat després del repartiment definitiu de competències en la primera Junta de Govern Local de la legislatura, després que divendres passat arribaren a bon port les negociacions de diverses setmanes entre els dos partits fins a concloure que l'Ajuntament de València comptarà amb dos vicealcaldies per al període 2019-2023.

Ja com vicealcalde, Campillo ha reconegut en roda de premsa que es tracta d'un lloc de responsabilitat" i ha agraït a l'alcalde, Joan Ribó (Compromís), la "confiança" que ha depositat en ell: "L'assumisc amb molta responsabilitat; és important que els càrrecs tinguem eixa sensació perquè ens fa tindre els peus en la terra".

De cara als pròxims quatre anys, ha assegurat que qui li coneix pot dir que és "una persona molt dialogant". "Dialogaré molt, tant amb la meua companya en el marc de govern (Sandra Gómez) com amb els veïns, que també es mereixen participar de les decisions i codecidir en els assumptes importants", ha asseverat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento