Comunitat Valenciana

Dalmau celebra que la seu de la seua Vicepresidència "no coste diners a la Generalitat"

Primera reunió de l'equip de Dalmau en el Palau de Pineda
Primera reunió de l'equip de Dalmau en el Palau de Pineda
VICEPRESIDENCIA SEGUNDA GVA
Primera reunió de l'equip de Dalmau en el Palau de Pineda

El vicepresident segon del Consell, Rubén Martínez Dalmau (Unides Podem), ha mostrat la seua satisfacció perquè el Govern valencià haja triat el Palau de Pineda com a seu del seu departament. "Sempre hem dit que volíem unes instal·lacions que no costaren diners a la Generalitat i formaren part del seu patrimoni", ha manifestat.

Després d'estrenar aquest dilluns la nova seu "en el cor del casc antic" de València, en la plaça del Carme, Dalmau ha assegurat que la ubicació de la seu no era una qüestió que li "preocupara excessivament".

El Palau de Pineda és "un edifici central i reuneix totes les condicions per a albergar la Vicepresidència Segona", per la qual cosa ha celebrat l'elecció a preguntes dels periodistes aquest dimarts abans de participar en un esmorzar en la Confederació Empresarial Valenciana (CEV).

"Finalment, la Generalitat ha vist que existeixen aquests espais, ens han situat ací i estem satisfets", ha asseverat Dalmau, després d'unes setmanes en les quals el seu equip de la nova Conselleria de Vivenda i Arquitectura Bioclimàtica ha treballat en la Ciutat Administrativa 9 d'Octubre, juntament amb altres departaments del Consell, on es mantindran les dues secretaries autonòmiques.

Les dependències s'han instal·lat en la planta tercera del Palau de Pineda, un dels palaus històrics valencians. Va ser construït en el XVIII, restaurat en 1991 i actualment conserva elements com l'escut dels Pineda, en el qual malgrat el seu estat pot llegir-se la data de 1732.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento