Comunitat Valenciana

El jutge mana a presó sense fiança al detingut per matar la seua dona en un garatge a Elx

  • El titular del Jutjat de Violència sobre la Dona d'Elx ha decretat l'ingrés a la presó provisional, comunicada i sense fiança per a l'home detingut aquest passat dissabte per presumptament matar la seua dona en un garatge en la localitat alacantina, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana.
Garatge d'Elx en el qual un home presumptament ha matat la seua dona
Garatge d'Elx en el qual un home presumptament ha matat la seua dona
EUROPA PRESS
Garatge d'Elx en el qual un home presumptament ha matat la seua dona

La causa està oberta per un delicte d'assassinat i el magistrat ha acordat també privar a l'investigat de forma cautelar de la pàtria potestat respecte d'un fill de la parella que és menor d'edat.

Agents de la Policia Nacional van detindre aquest dissabte a Elx un home de 52 anys com a presumpte autor de l'assassinat de la seua dona, de 47, que va morir per ferides d'arma blanca en el coll. Els fets es van produir sobre les 7.30 hores en el garatge d'un edifici del carrer Felipe Moya. L'home va confessar davant la Policia l'autoria del crim, del que un veí va ser testimoni, segons va confirmar la subdelegada del Govern a Alacant, Araceli Poblador.

Pel que sembla, la víctima havia acudit al garatge per a arreplegar les seues pertinences, ja que s'estava separant del seu marit, segons van informar a Europa Press fonts properes a la investigació. Poblador va explicar que no existien denúncies prèvies de maltractament i que la víctima havia iniciat deu dies abans els tràmits per a separar-se del seu marit, amb el qual no convivia des de feia tres dies.

La dona tenia fills, que comptaran "amb la cobertura social per part de l'Ajuntament i la Delegació", va indicar la subdelegada. Una testimoni va alertar de la discussió en el garatge i, a l'arribada de la Policia, l'home va confessar que havia matat la seua dona, segons fonts policials.

Fins al lloc dels fets es va desplaçar una unitat SAMU que li va realitzar una reanimació cardiopulmonar avançada (RCP) a la dona, sense èxit.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento