Comunitat Valenciana

Detingut un jove de 19 anys per amenaçar amb un ganivet una dona i robar-li a Albal

  • Agents de la Guàrdia Civil han detingut un jove de 19 anys en la localitat valenciana d'Albal per presumptament abordar a una dona amb un ganivet de grans dimensions per a robar-li de forma violenta.
Un guàrdia civil investigant
Un guàrdia civil investigant
GUARDIA CIVIL
Un guàrdia civil investigant

La investigació va arrancar el maig passat, quan efectius de la Guàrdia Civil d'Alfafar (València) van tindre coneixement d'un robatori amb violència ocorregut el dia 20 a Albal, on dos individus suposadament van abordar una dona amb un ganivet de grans dimensions i la van agredir quan ella es disposava a agafar el seu vehicle a l'eixida del seu treball, ha detallat la Guàrdia Civil en un comunicat.

Els agents van iniciar les gestions per a poder localitzar, identificar i detindre l'autor d'aquest fet delictiu. Fruit de les perquisicions i dels dispositius realitzats, els agents han detingut un jove de 19 anys com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència i intimidació.

Pel que sembla, l'ara detingut va intimidar amb un ganivet la víctima. La va agafar del coll i li va passar una navalla per diverses parts del cos. La dona va haver de rebre assistència en l'Hospital La Fe de València per diverses policontusiones.

Les diligències instruïdes s'han entregat en els Jutjats de Guàrdia de Torrent (València), segons les mateixes fonts.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento