Comunitat Valenciana

La Generalitat rebutja el recurs del Marenostrum i no autoritza el festival

  • L'empresa havia recorregut la denegació de l'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències.
  • "No existeix un sol element natural que puga veure's afectat", han manifestat des de l'organització.
  • Els aspectes tècnics i de seguretat estan "escrupolosament ajustats a les exigències legals", asseguren.
Una edició anterior del festival Marenostrum
Una edició anterior del festival Marenostrum
LUIS CROWN/MARENOSTRUM
Una edició anterior del festival Marenostrum

La Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública, a través de l'Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències, ha rebutjat el recurs de reposició de la promotora del festival Marenostrum Xperience i no autoritza l'esdeveniment, la inauguració del qual estava prevista a les 19.00 hores d'aquest mateix divendres a l'entorn de la Sala Canal, segons ha pogut saber Europa Press.

L'empresa promotora havia recorregut la denegació del permís per part de l'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències perquè insistia que els aspectes tècnics i de seguretat estan "escrupolosament ajustats a les exigències legals".

Segons l'organització, "únicament el gestor del parc natural, qui per definició es mostra contrari a qualsevol intervenció en el mateix o en les seues proximitats, s'oposa per qüestions alienes a les seues competències i que, no obstant açò, s'han garantit plenament des de l'organització", encara que des de la promotora rebutjaven que hi haguera grau d'afecció. "Es tracta d'un terreny completament tancat per l'autovia, rotondes i carretera del Saler, on no existeix un sol element natural que puga veure's afectat", han manifestat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento